Weekendresmål för kick off-resor

Ett sammansvetsat och välfungerande team är A och O för ett effektivt företag. Därför är det viktigt att alla i personalen lär känna varandra och att det finns en sammanhållning på arbetsplatsen. Ett bra sätt att uppnå det är att anordna en kick off, och om man verkligen vill göra den minnesvärd kan man passa på att kombinera sin kick off med en weekendresa.Castelul_Bran2

Ett ovanligt resmål i Europa som passar utmärkt som weekendresmål för företag är Bukarest i Rumänien. Eftersom många sannolikt besöker Bukarest för första gången finns det mycket i staden att utforska. Här finns allt man önska i form av restauranger, caféer och barer, där man fortfarande kan äta och dricka till betydligt lägre priser än i Sverige. Från Bukarest kan man sedan göra utflykter till spännande Transsylvanien, där man kan uppleva det vilda och vackra landskapet som för tankarna till Dracula. Vill man ha det lilla extra kan man kontakta en resebyrå för att abonnera slottet i Brasov över en natt – den perfekta miljön för att hålla teambuildingövningar och andra aktiviteter.

En kick off-resa med lite annat tema blir en resa till Kroatien, där man istället för mörka, läskiga slott kan njuta av sol, bad och strandliv. Här kan företagets personal forma band för livet med aktiviteter som segling på Adriatiska havet, kajakpaddling och forsränning. I Kroatien kan man bo på konferenshotell som håller mycket hög standard till samma eller något billigare pris som i Sverige, och det finns ett stort urval när det gäller storlek, utrustning och sittningsalternativ, så att ni kan hitta ett hotell som passar just era behov. Som bonus får ni en solig och varm miljö, istället för det svenska gråa, regniga vädret.

Det går också utmärkt att skapa en rolig och minnesvärd kick off på hemmaplan. Om ditt företag planerar en kick off i Stockholm kan ni till exempel vända er till O’Learys i Kista. Där kan ni uppleva allt från ett go-kart Grand Prix till bowling, och äta gott i amerikansk anda. Det ger miljöombyte och en kick off som sammansvetsar personalen, men för en betydligt billigare peng än en weekendresa.